Foto: printscreen/instagram/tea_slavica

 

Tea Slavica je nekadaลกnja manekenka i devojka koja se od pete godine bavila sportom. Ona je bivลกa devojka Brune Petkoviฤ‡, napadaฤa Dinama i reprezentacije Hrvatske. Ona je i unuka najbogatije Hrvatice koja ลพivi u luksuzu kakav je teลกko i zamisliti.

Tea Slavica je student meฤ‘unarodnog poslovanja na privatnom fakultetu. Aktivna je na druลกtvenim mreลพama. Na Instagramu je prati skoro 15.000 ljudi.

Foto: Instagram/tea_slavica / Instagram

Bila je devojka Brune Petkoviฤ‡a. Bili su poznati kao „zvezdani par“. Bruno je stalno govorio da mu je Tea uz porodicu najveฤ‡a podrลกka. A onda odjedanput ljubav je pukla. I Tea i Brunno su obrisali sve zajedniฤke fotografije.

Foto:Robert Gaลกpert

Tea ima interesantnu biografiju. Ona je zaljubljenik u modu. Ima interesantne odevne kombinacije. Odevne kombinacije ฤesto deli na druลกtvenoj mreลพi Instagram. Tea voli mnogo da putuje zato ฤesto kaฤi fotografije i sa razliฤitih tropskih destinacija.

Njena baka Zdenka Infeld je vrlo uspeลกna poslovna ลพena. Zdenka Infeld vodi veliki biznis u Austriji i Danskoj i ima preko 200 zaposlenih. Firma Zdenke Infeld je jedan od vodeฤ‡ih proizvoฤ‘aฤa ลพica za gudaฤke instrumente na svetu. Zdenka ima i impozantnu zbirku umetniฤkih slika. Procenjuje se da ima viลกe od 14 000 slika. Tu u tom prostoru Tea voli da pozira. Veliki broj Teinih slika nastao je u bakinoj galeriji.

tea_slavica/Instagram

Tea je prava zavisnica od adrenalinskih sportova, a posebno oboลพava cross country jahanje. Ima svog konja koji je dobila na poklon od bake za 15 roฤ‘endan.

Bavila se tenisom od pete godine pa sve do zavrลกetka srednje ลกkole. Trenirala je svaki dan ฤetri sata. Kad je zavrลกila srednju ลกkolu izmeฤ‘u tenisa i fakulteta izabrala je fakultet. Otiลกla je na studije meฤ‘unarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije