Predsednik Zvezde izbačen iz „Morače“! Morao da napusti mesto kraj terena.

ArenaSport 1 / printscreen

 

Željko Drčelić, novi predsednik KK Crvena zvezda izbačen je iz dvorane „Morača“ tokom meča svog kluba protiv Budućnosti u okviru petog kola ABA lige. Na zahtev arbitara Saše Pukla, Josipa Radojkovića i Denisa Hadžića, Željko Drčelić izbačen je iy dvorane.

Željko Drčelić zaradio je isključenje tokom treće deonice meča u Podgorici. Prilikom prekida zbog povrede Džoela Bolomboja protestovao je prvi čovek kluba iz Beograda. Drčelić se bunio kod arbitara, nezadovoljan u kakavom je stanju parket, a posebno i kriterijum suđenja.

ArenaSport 1 / printscreen

Sudije su zbog tog prigovora odlučile da ga isključe. Drčelić je dugo odbijao da napusti parket i dvoranu. Nije prestajao da se raspravlja. Na kraju je reagovalo obezbeđenje i ispratilo predesdnika Zvezde iz dvorane.

ArenaSport 1 / printscreen

Prekid zbog povrede Bolomboja je samo jedan od prekida koji je bio na ovoj utakmici. Domaći navijači su vređali presednika KSS i njegovu porodicu, a najgore je prošao Nemanja Nedović i njegova supruga. Nedović im je prvo dirigovao a onda je zasipao koš Budućnosti iz svih pozicija i najzaslužniji je pobedu košarkaša Zvezde.