Propala mu karijera pa preko noći postao milioner.

Foto: Instagram/carolinestanbury

 

Dok je igrao fudbal u omladinskim kategorijama sanjao je da će postati zvezda Real Madrida. Serhio Karaljo je u omladinskim kategorijama važio za velikog talenta u Realu. Prelazak iz omladinskog fudbala u seniorski profesionalni nije prošao kako je očekivao.

Igrao je za U19 Reala. Prelazi da igra za Real Madrid C. Nije se snašao pa ga Real prebacuje u nepoznati UB Conkuense. Ni tu u amaterskoj ekipi se nije snašao pa početkom 2016.godine potpisuje za Breidablik na Islandu. Tu se zadržao samo par meseci. Sredinom 2016. je otišao u SAD, nastupao je za MB Mutini i B tim Njujork Kosmosa.

Foto: Instagram/carolinestanbury

Kad je vidio da neide kako treba odlučio je 2018.godine završi karijeru.Imao je tada samo 24 godine. Završio je fudbalsku karijeru ali je počeo da se obrazuje. Počeo je da studira marketing.

Dok je Karaljo studirao u SAD upoznao je Karolin Stenbjuri, koja je 18 godina starija. Karolin je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice. Potiče iz iz bogate porodice, važi za jednu od najbogatijih u Velikoj Britaniji. Pre Karalja, Karolin je bila 15 godina u braku s turskim trgovcem naftom Kemom Habibom, s kojim ima troje dece.

Foto: Instagram/carolinestanbury

Serhio i Karolin su se venčali 2021. godine. Trajno su preselili u Dubai.

Roditelji Serhia su bili protiv njihove veze o čemu je Serhio govorio za „Mundo Deportivo“.
„Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga sveta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer“.

Karaljo ima 30 godina i ženidba 18 godina starije milionerke Kerolajn Stenburi (48) mu je bio najbolji potez koji je mogao da napravi. Sada je ponovo privukao pažnju javnosti zbog načina života i milona koje je u međuvremenu stekao, mada je njegovo ime zaboravljeno od strane velikog broja „kraljevskog kluba.“

Foto: Instagram/carolinestanbury

Foto: Instagram/carolinestanbury

Prema nekim specijalizovanim sajtovima, Karaljo ima lično bogatstvo između 10 i 30 miliona dolara. On sada živi životom šeika sa svojom partnerkom. Njih dvoje su se preselili u Dubai, gde bivši fudbaler radi sa nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima kuću iz snova i garažu punu automobila vrednih nekoliko miliona evra.

Foto: Screenshot Instagram sergiocarrallo

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije