Partizan pregazio Makabi! Crno-beli hvataju zalet u Evroligi!

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je kao gost u dvorani „Pionir“u utakmici ฤetvrtog kola Evrolige savladao Makabi sa 91:79. Partizan je tako upisao drugu uzastopnu pobedu.

Crno-beli su dobro startovali utakmicu, ali je odmah usledio odgovor Makabija, koji je uspeo da povede znaฤajnijom razlikom. Paritzan je uspeo da anulira tu prednost i zavrลกi prvu ฤetvrtinu poenom razlike.

 

Levi Rendolf je odigrao fantastiฤno prvo poluvreme. Ofanzivni skok Makabija je drลพao izraelskog predstavnika u igri. Na kraju prvih 20 minuta utakmice Makabi je vodio ฤetiri poena razlike. Levi Rendolf je ubacio ฤak 17 poena, a u ekipi Partizana raspoloลพen je bio Ajzak Bonga sa 11 poena.

Rezultat se lomio u treฤ‡oj ฤetvrtini, a u poslednjoj ฤetvrtini Partizan je eksplodirao. Partizan je poฤeo da igra neku drugu igru i u odbrani i u napadu i rezultat toga je 25:15 u poslednjoj ฤetvrtini.

Uz fenomenalnog Sterling Brauna pojavio se i Aleksej Pokuลกevski koji je odigrao neverovatnu odbranu.

Najkorisniji igraฤ Partizana je na kraju bio Sterling Braun sa ukupno 20 poena, tri skoka i dve rampe, kao i 23 indeksna poena. Lundberg je bio odliฤan sa 11 poena i pet asistencija, ali i tri ukradene lopte. Karlik je postigao 11 uz ลกest asistencija, dok je Nilikina dodao 12 poena. Ajzak Bonga je ubacio na kraju 14 poena uz po dva skoka i asistencije.

Foto: Starsportphoto

U Makabiju istakao se Tamir Blat sa 26 indeksnih poena, odnosno 10 poena i po devet skokova i asistencija. Levi Rendolf je ubacio 19 poena uz sedam skokova, Rivero je dodao 15 poena i osam skokova. Hord je ubacio 14, a Sorkin 11 poena.

 

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije