Bivša žena Zvezdana Terzića je prava lepotica

Antonio Anhel./ATAImages

 

Bivša žena Zvezdana Terzića Svetlana Terzić u javnosti se retko pojavljuje. Svetlana je majka troje dece, sinova Nikše i Kostadina i ćerke Maše, a baka trojice dečaka, Vidaka, Vuka i Kolje. Bivša žena Zvezdana Terzića nikada nije bila deo skandala. Ona je svetla reflektora zaobilazila je u širokom luku.

foto: ATA Images

Zvezdan Terzić i Svetlana su bili više od tri decenije u braku. Svetlana je bila dama koja je vešto izbegavala svetla reflektora. Nije želela da bude deo javnog sveta. Ona se posvetila porodici i poslu. Glavna orjentacija i cilj joj je bio da decu izvede na pravi put.

Svetlana je radila kao profesor a bila je i direktor jednog vrtića. Dok je Zvezdan gradio svoju karijeru, Svetlana mu je bila veliki vetar u leđa.

Pre pet godina u njihovom harmoničnom odnosu došlo je do nepremostivih nesuglasica. Na ljubav i brak stavili su tačku i razveli se i to u tajnosti.

Foto: M. M./ATAImages

Iako je majka troje dece i baka trojice dečaka njen izgled odaje odmerenu damu besprekornog stila. Svetlana odaje utisak prave dame za koju je privatnost dragocena stvar.

Zvezdan Terzić je već pronašao novu ljubav. Oženio se sa bivšom voditeljkom Milicom Marković i dobio ćerkicu. Milica Marković je bivša žena Ognjena Amidžića.