Foto:Tanjug/Tanja Valič

 

Aleksandar Đorđević proslavljeni srpski košarkaš i trener imao je još jednu operaciju. Saša Đorđević oglasio se putem svog naloga na društvenoj mreži „X“. Saša je poručio da je imao još jednu operaciju kuka, njegovu drugu u 10 godina.

Moja druga operacija kuka je prošla odlično, opet kao pre 10 godina, zahvaljujući profesoru Baščareviću iz bolnice na Banjici i divnom osoblju. Želim da izrazim svoju zahvalnost najboljem hirurgu i izuzetnoj osobi. Vidimo se uskoro na skijaškim stazama i na košarkaškim terenima, sigurno – poručio je Sale Đorđević.

Starsportphoto

Po rečima Đorđevića, morao je da ode „pod nož“ i da reši problem koji se izgleda ponovo pojavio.

Aleksandar Đorđević srpski je košarkaški trener i bivši košarkaš. Rođen je u Beogradu 1967.godine. Igrao je na mestu plejmejkera. U karijeri je ograo za Partizan, Olimpiju Milano, Fortitudo, Portland trejlblejzerse, Barselonu, Real Madrid i Skavolini Pezaro.

Na reprezentativnom nivou igrao je za reprezentaciju SFR i SR Jugoslavije. Ukupno je odigrao 108 utakmica u reprezentativnom dresu.

MN Press

Đorđević je do skoro bio selektor reprezentacije Kine. Odlučio je da se povuče i vrati u Evropu. Sale Đorđević trenutno nema angažman. Košarkaški fanovi u Srbiji pozivaju Đorđevića da ponovo preuzme reprezentaciju Srbije.

Nebojša Čović otkrio da će „najkasnije do kraja meseca da bude rešeno pitanje selektora.“ Da li će to biti Svetislav Pešić, Aleksansar Saša Đorđević ili neko treći moramo sačekati.