Ovo nikad niste videli. Pogledajte kakvu kolekciju automobila ima Nadal.

Teniser Rafael Nadal je najavio penzionisanje. Uskoro ฤ‡e biti penzioner. Nakon zavrลกetka svoje izuzetne teniske karijere, Rafa ฤ‡e moฤ‡i da se pohvali ne samo sportskim uspesima veฤ‡ i impresivnom kolekcijom automobila.

Rafa je osvojio 22 Grend slem titule. Osim ljubavi prema tenisu Nadal je oduvek bio strastveni ljubitelj luksuznih automobila. U njegovim garaลพama nema ลกta nema. Tu su neki od najskupljih i najmoฤ‡nijih modela na svetu. Svaki automobil nosi poseban stil i karakter.

Foto:Shutterstock

Aston Martin DBS je najskuplji automobil u Nadalovoj kolekciji. Ovaj model sa V12 motorom od 760 konjskih snaga postiลพe brzinu od 0-100 km/h za samo 3,6 sekundi. Koลกta oko 285.000 evra.

Foto:Shutterstock

Nadalova najbrลพa zver je Ferrari 458 Italia. Dostiลพe 100 km/h za samo tri sekunde. Ferrari 458 Italia pokreฤ‡e V8 motor sa 562 konjske snage. Koลกta oko 215.000 evra.

Foto:Shutterstock

Mercedes Benz AMG G63 je prvobitno bio dizajniran za vojne svrhe. Izdvaja se svojim terenskim sposobnostima i privlaฤnim dizajnom. Koลกta oko 155.000 evra.

Foto:Shutterstock

U garaลพi je i Mercedes Benz AMG SL55. Poznat je po brzini i eleganciji. Ovaj automobil ima 470 konjskih snaga. Maksimalna brzina od 295 km/h. Koลกta oko 206.000 evra. Ovaj automobil za uลพivanje Nadal najฤeลกฤ‡e koristi kad ide na duลพu voลพnju.

Foto:Shutterstock

Rafa Nadal je dugogodiลกnji ambasador brenda Kia. Kia EV6 GT je elektriฤni automobil sa 577 konjskih snaga. Koลกta oko 58.000 evra.

Foto:Shutterstock

Kia Stinger je najpristupaฤniji model u Nadalovoj kolekciji. Kia Stinger je elegantan porodiฤni automobil sa motorom od 365 konjskih snaga. Koลกta oko 41.000 evra i najjeftiniji je automobil u Nadalovoj garaลพi.

 

Koriลกten tekst: -„Papreno skupa kolekcija Rafaela Nadala: U garaลพi ima auto Dลพejmsa Bonda, a evo koliko vredi najskuplji“ saย  Telegraf.rs

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije