Seks skandal koji drma turski fudbal. Fudbalski sudija i delegat upleteni su u seks skandal.

Foto: Instagram/elifkaraarslan_17

 

Veliki skandal potresao je svet fudbala u Turskoj. Fudbalski sudija Elif Karaslan, koja ima 24 godine i delegat Orhan Erdemir, koji ima 61 godinu upleteni su u seks skandal.

Karaslan je imala seksualni odnos sa 61-godiลกnjim Erdemirom prema pisanju turskih medija. Inaฤe Erdemir je UEFA delegat.

Foto: Screenshot Twitter

Elif Karaarslan uhvacฬena je na zub javnosti poลกto je na internetu procureo snimak sa inspektorom FIFA Orhanom Erdemirom. Na snimku su navodo njih dvoje u ljubavnom zanosu i to u sluลพbenim prostorijama.

Snimak je postao javan i viralan na druลกtvenim mreลพama. Turski fudbalski savez je hitno reagovao i oduzeo licence glavnim likovima na snimku. Elif je odmah demantovala da je ona na snimku, ali to joj nije pomoglo pred Arbitraลพnom komisijom. Fudbalski savez Turske istraลพuje sluฤaj.

Elif je fudbalsku karijeru poฤela u Beลกiktaลกu. Zbog povrede morala je da prekine karijeru ali je ostala u fudbalu. Veฤ‡ ฤetri godine ona je fudbalski sudija. Sem u fudbalu ona je veoma aktivna i na druลกtvenim mreลพama. Elif ima oko 350.000 pratilaca i ฤesto kaฤi goliลกave fotke.

Foto: Instagram/elifkaraarslan_17

Orhan Erdemir je iskusni internacionalac. Pet godina je sudio utakmice ลกirom Evrope.

Karaslan tvrdi da izmeฤ‘u nje i Erdemira nije bilo odnosa u sluลพbenim prostorijama. Ona je angaลพovala advokate da bi ฤitavu stvar isterala na ฤistac. Elif tvrdi da nije ona na video snimku intimnih odnosa koji se pojavio u javnosti, dok je njen pravni zastupnik naveo da je reฤ o laลพnjaku.

-„Ispred mene je dug put, ali ฤ‡u ga savladati na najjaฤi i najodluฤniji naฤin. Plakanje, vriลกtanje i tuga nije ono ลกto ja radim. Do kraja ฤ‡u se boriti za sebe. Ja sam samo jedna od brojnih oลกteฤ‡enih, nadam se i poslednja“, poruฤila je Elif.

Advokat koga je angaลพovala sutkinja da je brani u ovom sluฤaju tvrdi da je snimak napravljen uz pomoฤ‡ veลกtaฤke inteligencije.

 

 

 

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije