Reprezentativac Hrvatske dolazi iz slavne porodice. Živi život daleko od očiju javnosti.

Foto:Profimedia

 

Nikola Vlašić, igrač Vatrenih i Torina proslavio je 27. rođendan. Nikola Vlašić dolazi iz slavne sportske porodice. On je sin slavnog jugoslovenskog i hrvatskog atletičara Joška Vlašića i brat velike hrvatske atletičarke Blanke Vlašić.

Joško Vlašić hrvatski je bivši desetobojac i državni rekorder te atletski trener.Rođen je 1956.godine u Splitu. Joško je bio pet puta uzastopno prvak SFRJ u desetoboju. Sa Meditreanskih igara ima zlatnu i bronzanu medalju. Joško je prvi hrvatski desetobojac koji je probio granicu od 7000 bodova u desetoboju. On je hrvatski rekorder i sada sa 7659 bodova. Rekord je postavio 1983.godine. Oženjen je i ima četvero dece.

Foto:Sanjin Strukić/PIXSELL

 

Blanka Vlašić je hrvatska atletičarka i hrvatska rekorderka u skoku u vis i dvostruka svetska prvakinja u skoku u vis. Rođena je 1983.godine u Splitu. Španski teniser Rafael Nadal i Blanka Vlašić izabrani su za najbolje sportiste sveta u 2010. godini.

Poznata hrvatska atletičarka, Blanka Vlašić, saznala je da je muž vara i to u programu uživo. Muž je poznati sportski novinar Ruben van Guht. Portal Jutarnji.hr piše da je Blanku prevario sa Šarlot van Loj, devojkom sa kojom već ima istoriju.

Foto:Profimedia

Nikola Vlašić svoj privatni život čuva za sebe. Nikola je oženjen. Njegova supruga je Ana i imaju dvoje dece. Ona mu je već godinama velika podrška. Venčali su se 2021. godine u splitskoj crkvi Sv. Lovre. S venčanja je u javnost izašla samo jedna fotografija sretnih mladenaca.

privatni album

Nikola Vlašić hrvatski je fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Trenutno nastupa za Torino i reprezentaciju Hrvatske. Rođen je u Splitu 1977.godine. Dosad je u karijeri igrao za Hajduk iz Splita, Everton, CSKA iz Moskve, Vest Hem i Torino. Za reprezentaciju je odigrao 51 utakmicu i postigao sedam golova.