Bosanka postala internet senzacija! Portparolka Slobode iz Tuzle glavna atrakcija!

Foto: Instagram

 

Jasmina Ibrahimoviฤ‡ je glasnogovornica ili portparolka tuzlanskog rukometnog kluba Sloboda. Jasmina Ibrahimoviฤ‡ je i novinarka RTV Slon. Ovih dana ona je postala prava internet senzacija.

Atraktivna Jasmina privukla je paลพnju ne samo svojim radom, nego i svojim izgledom. Ima viลกe od 21.000 pratilaca na Instagramu. Jasmina privlaฤi paลพnju ne samo svojim profesionalnim angaลพmanom, veฤ‡ i atraktivnim izgledom i zanimljivim sadrลพajem koji deli sa svojim fanovima.

printscreen instagram

Jasmina Ibrahimoviฤ‡ se suoฤava sa povremenom diskriminacijom zbog bavljenja sportom. Ona istiฤe da je podrลกka koju dobija daleko nadmaลกila negativne komentare.

RK Sloboda je u prvom kolu Evro kupa uspela da pobedi ekipu Feriz iz Uroลกevca. Jasmina redovno dobija poruke podrลกke od navijaฤa, ลกto je dodatno motiviลกe u njenom radu.

Jasmina sem rukometa voli i fudbal. Jasmina je veliki navijaฤ Real Madrida. Ona je bila na stadionu Santijago Bernabeu i kako se sama pohvalila postala je zvaniฤno deo tog velikog kluba kao verna navijaฤica.

Jasmina sem sporta voli i putovanja. Ona svoja putovanja ฤesto dokumentuje i deli na druลกtvenim mreลพama.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije