Na Nedelji mode u Parizu svi su ostali u senci Andrijane Lime

DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia

 

Zavrลกila se Nedelja mode u Parizu. Posebnu paลพnju privukli su Alehandro Mikele i Bela Hadid. Njihov uspeh brzo je zaboravljen: svu paลพnju ukrala je Adrijana Lima. Lima je prekinula ลกestogodiลกnju pauzu u karijeri. Sve je oduลกevila svojom neverovatnom figurom.

GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Adrijana je rodila treฤ‡e dete pre dve godine. Tokom trudnoฤ‡e, Lima je izjavila da ne planira da se brzo vraฤ‡a u formu, jer ne ลพeli da muฤi svoje telo. Nije se povukla iz svetovnog ลพivota. Mnogi su se ironiฤno izraลพavali o njenoj teลพini, dok su manje taktiฤni pojedinci otvoreno nazivali Adrijanu „debelom“. Hajteri su je savetovali da ostane kod kuฤ‡e dok se ne reลกi viลกka kilograma.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima je odgovarala hajterima oลกtro: Moj izgled je iskljuฤivo moja stvar.

Na Nedelju mode u Parizu doลกla je gotovo u najboljoj formi, ali da bi sve oduลกevila svojom uskim strukom, morala je ozbiljno da se potrudi.

Ko je Andrijana Lima? Andrijana je slavna brazilska manekenka i bivลกa srpska snajka. Andrijana Lima je bila supruga bivลกeg koลกarkaลกa Marka Jariฤ‡a. Marko Jariฤ‡ i Adrijana Lima nisu zajedno joลก od davne 2014.godine. Tada su sporazumno raskinuli brak koji je trajao pet godina.

Shutterstock

Marko Jariฤ‡ i Adrijana Lima su i posle raspada braka ostali u sjajnim odnosima. Zajedno podiลพu ฤ‡erke Valentinu i Sijenu.

O Markovom ljubavnom ลพivotu dugo se niลกta ne zna, a Adrijana je sreฤ‡u naลกla kraj Andree Lemersa kojem je rodila sina.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije