Kako se najbogatija srpkinja obogatila za samo 58 sekunda.

foto: imago sportfotodienst / imago sportfotodienst / Profimedia

 

Veฤ‡ smo pisali o najbogatijoj srpkinji Slavici Radiฤ‡ poznatijoj kao Slavica Eklston. Pisali smo o njenom braku sa ฤuvenim biznismenom i bivลกim gazdom Formule 1, Bernijem Eklstonom. Pisali smo i o tome kako je sa svoje dve ฤ‡erke renovirala crkvu u selu Maglajanima kraj Laktaลกa, rodnom mestu svog oca.

Slavica Radiฤ‡ manekenka upoznala je na jednoj trci u Monci tada 50-godiลกnjeg Berni Eklstona, koji je tada bio i vlasnik tima Brabam i zvaniฤnik F1. Ubrzo su uลกli u brak koji je trajao 24 godine iz kojeg su dobili dve ฤ‡erke, Tamaru i Petru.

foto: EPA/GERO BRELOER

U braku su ostali 24 godine. Onda su odliฤili da se razvedu. Razovd je okonฤan za manje od jednog minuta. Posle razvoda Slavica je postala bogatija za viลกe od milijardu dolara u nekretninama.

Slavici Radiฤ‡ se neto vrednost danas procenjuje na 1,2 milijarde dolara. Pisalo je po medijima da je Slavica svojevremeno bila bogatija i od pokojne engleske kraljice Elizabete II ฤije se bogatstvo procenjivalo na neลกto manje od milijarde dolara.

 

Bernijevo bogatstvo danas vredi 3,5 milijarde dolara. Berni je jednom prilikom rekao da je dogovor oko razvoda trajao taฤno 58 sekundi. Toliko je Slavici trebalo da postane milijarderka.

Berni je visok samo 159 cm, a Slavica, bivลกa manekenka, 188 cm.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije