Partizan zakazao Skupštinu za 11. oktobar! Da li je ovo početak velikih promena ili novi drbling Vučelića i Vazure?

Foto:Marko Jovanović

 

Kuva se nešto u Partizanu. U Humskoj su danas i zvanično zakazali vanrednu Skupštinu za 11. oktobar. Pre zasedanja Skupštine trebao bi biti održan i Upravni odbor. Potom će aktuelni saziv odlučivati o upravljačkim organima u budućnosti.

ATA Images

Oglasio se Miloš Vazura i potvrdio ove informacije.
Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima – ističe Vazura.
Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove – jasan je Miloš Vazura.

Već nekoliko dana piše se o promenama u rukovodstvu Partizana. Već danima se piše kako Vučelić odlazi a da funkciju preuzima Rasim Ljajić. Sve ostale pozicije još uvek upitne i zavisiće najviše od izbora upravo prvog čoveka kluba.

Na vanrednoj sednici skupštine bi mogao da bude poslednji radni dan Miloša Vazure na mestu generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan. Izvesno je da će se Rasim Ljajić povući pa bi će Partizan u narednom periodu dobiti novog predsednika, to bi bio Rasim Ljajić.

Srdjan Stevanovic/Starsport

Vanredna Skupština je skup starog rukovodstva. To nije ono što navijači traže i ono što su bivši fudbaleri Partizana tražili Apelom. Traženo je da se bira nova skupština i da posle toga skupština bira nove rukovodeće ljude. Da li su konačno Vučelić, Vazura i ostali shvatili da je krajnje vreme za odlozak ili je ovo novi dribling Vazure videćemo. Vazura očito još nije završio ono što je započeo. Fotelju neće dati tako lako.

Promene koje su se desile zadnjih desetak dana je zamazivanje očiju i navijačima i bivšim igračaima. Živi bili pa vidili.