Najodgovorniji za raspad kluba ne žele da odu. Bivši igrači poručili ili idite miliom ili će te ići silom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

 

FK Partizan je trenutno ispod dna. Trener je podneo ostavku, sportski direktor je smenio direktora škole, otišao je kompletan stručni štab ali oni najodgovorniji ne da neidu već se i neoglašavaju.

Da li je moguće da su Vučelić i Vazura i dalje i u Partizanu pita se cela Srbija. Svi se pitaju šta je potrebno da se desi da ovaj tandem najgorih rukovodioca u istoriji kluba odstupi od Humske 1.

printscreen

Partizan je odavno dostigao dno ali i dalje propada. Izgubljeno je u Evropi sve što se moglo izgubiti, u prvenstvu je Partizan u zoni plej auta, navijaći godinama protestvuju i ne dolaze na utakmice, poslovanje je katastrofalno, stadion se raspada, deca odlaze iz kluba džabe ili za neku siću a dovode se stranci amateri. Šta još treba da se desi pa da odu to nikom u ovoj zemlji nije jasno izuzev onma koji su ih doveli i koji će ih tu držati dok ne obave zadatak i ne unište klub.

Niko ne zna koje je sledeće dno koje će dotaći FK Partizan. Uvek kada steknemo utisak da gore od ovoga ne može – oni nas demantuju.

Foto:MN Press

Đorđe Tomić, bivši fudbaler Partizana i jedan od potpisnika Apela za spas Partizana, izjavio je da sadašnja uprava mora da se povuče i da on i njegovi istomišljenici neće odustati od svoje ideje.

Đorđe Tomić je izjavio da trenutna uprava mora da podnese ostavke i da se sigurno do tada navijači neće vratiti na tribine u Humskoj.

Rešeni smo, nema povlačenja. Čvrsto smo odlučili da se izborimo za Zborove za Skupštinu. Da oni podnesu ostavke. Navijači neće doći dok ovi ne odu. S njima nema pregovora. Milom ili silom, doći će trenutak – rekao je Tomić pa nastavio:
Ne budu li podneli ostavke – ili milom ili silom, ući ćemo na stadion mi bivši igrači i kraj priče, rešićemo tu situaciju. Sa ljudima koji su doveli klub dovde, koji su tu 60, 40 godina nema kompromisa. Biće milom ili silom – dodao je on.