Zvezda osramotila Partizan u večitom derbiju! Navijači Partizana izvređali Stanoja i gađali ga svim i svačim!

Starsportphoto

 

U 174. večitom derbiju fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili najubedljiviju pobedu u svojoj istoriji u Humskoj protiv Partizana. Fudbaleri Crvene zvezde slavili sa 4:0.

Partizan od početka sezone ne liči baš na sebe. Nasuprot Partizanu Zvezda je napravila jednu od najjačih ekipa u novijoj istoriji.

Zvezda je u ovom momentu daleko snažniji rival. Partizana očekuje teška sezona. Žalosno je da je više od pola uprave kluba iz Humske odlučilo da napusti ovaj derbi na sredini drugog poluvremena.

Foto:Telegraf.rs

Navijači Partizana krivca za najteži poraz u Humskoj u večitim derbijima pronašli između ostalog i u Aleksandru Stanojeviću.

Prvo su mu skandirali „Stanoje odlazi“ i „Šamrok Stanoje“, da bi mu po završetku susreta uputili ozbiljne uvrede. Nazivali su ga „majmunom“ i poručili mu da je „pi*ka prodana„.

Navijači Partizana su posle utakmice gađali svlačionicu crno-belih. Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadobio je povrede. Stanojević ima povrede lica, zbog čega nije mogao da daje izjave po završetku derbija.

Starsportphoto

Stanojević se pojavio na konferenciji za medije. Izjavio je da mu je ovo najteži poraz u karijeri. Objasnio je novinarima kako je došlo do povrede.
– Pogodilo me staklo, raseklo me. Nije bilo fizičkog obračuna. Nisam hteo da izbegnem konferenciju, opet mi je neprijatno da ne pravim teatar.

Imao je i poruku za navijače.
– Stanoje odlazi je normalno, to ćemo videti. To je najmanji problem. A to da sam prodao klub, to je sramota. Da sam se prodao… Kome?

Na kraju je izjavio da ga je sramota svega što se desilo na stadionu.
– Sramota za sve nas, izvinjavam se svim navijačima Partizana. Završili smo utakmicu bez krvi, Zvezda je pokazala klasu iznad nas. Preuzimam odgovornost, ovo je najteži poraz koji sam doživeo, teško mi je palo. Nemam šta da dodam. Došao sam ovde sa flasterima da ne bude da izbegavam, da je bilo 0:0, otišao bih. Navijači su razbili staklno, raseklo me, ništa više od toga – rekao je Aleksandar Stanojević na startu konferencije – rekao je Stanojević.