Profimedia / Christophe Gateau/dpa

 

Ana Ivanoviฤ‡, bivลกa teniserka se pojavila na sveฤanom otvaranju Lejver kupa. Njen suprug, Bastijan ล vajnลกtajger je bio u njenoj pratnji. Oni su svojim prisustvom su uveliฤali otvaranje Lejver Kupa u Berlinu.

Ana Ivanoviฤ‡ i njen suprug Bastijan ล vajnลกtajger bili su meฤ‘u poฤasnim zvanicama na otvaranju Lejver Kupa u Berlinu. Doฤekao ih je slavni Rodลพer Federer, jedan od suvlasnika takmiฤenja.

Profimedia / Christophe Gateau/dpa

Anu Ivanoviฤ‡ retko viฤ‘amo na teniskim terenima. I pored toga Ana se trudi da ostane aktivna na druลกtvenim mreลพama. ฤŒesto Anu i njenog supruga moลพemo da vidimo na raznim druลกtvenim skupovima.

Foto:Instagram/lavercup

Ana je na druลกtvenim mreลพama objavila sliku susreta posle mnogo vremena sa ลกvajcarskim teniserom Rodลพerom Federerom.

Nekadaลกnja najlepลกa teniserka i za mnoge najlepลกa srpska sportistkinja je blistala u elegantnoj sveฤanoj haljini. Haljina boje trule viลกnje ลกto je najpopularnija boja ove jeseni. Ana je dokazala da ide u korak s modnim trendovima. Duga pripijena haljina joj odliฤno stoji, posebno uz njenu boju kose.

Haljina s tankim bretelama i krojem haljine koji prati liniju tela. Ana je izgledala fantastiฤno. Izgledala je elegantno, ลพenstveno i seksepilno. Ana je odisala i dozom provokativnosti zbog ลกlica sa strane koji je otkrivao njene izvajane noge kada bi zakoraฤila.

Karmin je bio iste boje kao haljina. Imala je torbicu belo-zlatnu i skupoceni nakit.

Tanjug/AP/Christophe Gateau/dpa

Bastijan je nosio sveฤanu crno-belu kombinaciju. Joลก jednom su dokazali da su meฤ‘u najskladnijim slavnim parovima.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije