Navijač Liverpula poginuo u Milanu

EPA Images

 

Nekoliko sati uoči početka utakmice u kojoj su se sastali italijanski i engleski klub na startu Lige šampiona, poginuo je u Milanu navijač Liverpula star 51 godinu.

Italijanski mediji pišu da je navijač Liverpula, rodom iz Irske, stigao u noći između ponedeljka i utorka avionom iz Mančestera u Milan. Imao je nameru da stigne do hotela u blizini aerodoroma. Pokušao je da pređe autoput A4. Prešao je tri trake autoputa. Kad je pokušao da pređe četvru traku na njega je naleteo automobil švajcarskih tablica.

AP

Poginuo je na licu mesta. Među dokumentima imao je ulaznicu za večerašnji meč na „San Siru“ pišu italijanski mediji. Nije objavljeno ime nastradalog čoveka. Oglasio se i Liverpul, potvrdio je lošu vest i uputio poruku podrške porodici poginulog navijača.
„Duboko smo tužni zbog tragične smrti našeg navijača Filipa Dulija nakon saobraćajne nesreće u Bergamu. Misli i molitve svih koji su povezani sa klubom su sa Filipovom porodicom, prijateljima i navijačima u ovom izuzetno teškom trenutku“, saopštio je Liverpul.

Policija istražuje ovaj slučaj. Pojavila se informacija da je nastradali navijač bio u društvu još dve osobe, oca i sina. Pre nego što je policija stigla na lice mesta oni su pobegli. U toku je potraga za njima. Policija istražuje i razlog zašto su ova trojica navijača napustili ostale navijače Liverpula. Doputovali su istim avionom.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije