Crno-beli razbili grčki klub i predstavili novi tim! Fantastična atmosfera.

FOTO: Starsport

Na pripremnom turniru u Beogradu košarkaši Partizana savladali su AEK rezultatom 93:60. Utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi. Hala 3 Beogradskog sajma bila je prepuna.

Najefikasniji u Partizanu bili su Braun sa 12, Lundberg sa 10, Dejvis sa 9, Vašington sa 7, Nilikina sa 8.

Atmosfera na Sajmu je bila sjajna. Prepuna dvorana je pozdravila svoje ljubimce prilikom izlaska na teren.

Pred sam početak Grobari su ovacijama dočekali Željka Obradovića. Navijači crno-belih su ga pozdravili skandiranjem njegovog imena i prezimena.

Foto:Telegraf.rs

Trener Obradović koristio je 14 igrača. U protokolu nisu bili Ajzeja Majk i Arijan Lakić koji su povređeni. Svi igrači iz protokola su dobili pristojnu minutažu i svi su se upisali u listu košgetera. Naročito su prisutne navijače oduševili Bošnjaković trojkom i Dimitrijević efektnom bananom.

FOTO: Starsport

Po završetku meča desila se zanimljiva situacija. Na parket Hale 3 na Beogradskom sajmu utrčali najmlađi navijači Partizana. U tom trenutku krenula je dobro poznata navijačka pesma crno-belih. Orilo se u hali- Partizan, i samo Partizan. Zanimljivo da je sa navijačima pesmu pevao i Karlik Džons.

Foto:Telegraf.rs

Aleksej Pokuševski, koji je stigao ovog leta iz NBA posle meča je izjavio da je u pojedinim trenucima ponesen atmosferom zapevao navijačke pesme zajedno sa navijačima.

Foto: Starsportphoto