Otac ga se odrekao jer neće više da igra za reprezentaciju. Brutalan i žestok odgovor fudbalera.

Foto: Profimedia

Nakon što se čulo da zvezda reprezentacije Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić, neće više nastupati za nacionalni tim digla se velika prašina.

Navijači su vređali njegovu ženu. Mirsad Ahmedhodžić, Anelov otac isprozivao sina, snajku i svu njenu rodbinu i na kraju se javno odrekao sina.

Da vas podsetimo Anal je zbog povrede uz ovlaštenje ljudi iz fudbalskog saveza napustio pripreme u Holandiji i nije igrao za reprezentaciju protiv Nizozemske i Mađarske. Javnost i navijači su ga uzeli na zub, vređali su i njega i porodicu. Kad se navijačima pridružio i njegov otac Mustafa kap je prelila čašu. Alen je doneo odluku da više neće igrati za reprezentaciju.

Foto: Profimedia

U izjavi za N1 fudbaler Šefild junajteda dotakao se i oca s kojim nije u dobrim odnosima – te ga je isprozivao.

Nisam želeo da ovo bude javno, niti smatram da treba, ali došli smo do tačke kada se stvari više ne mogu ignorisati, no ovo je poslednji put da se na ovaj način o ovome ovako oglašavam. Jedino što kao sin bilo ko želi od svog oca je podrška i ponos. Nažalost, ja sam toga dobio jako malo. Ono što sam dobio većinu vremena bile su manipulacije, laži, prevare i skoro svakodnevno maltretiranje. To je tip muškarca koji pokazuje svoju “moć” nad ženama, ali nikada nije imao m**a da se suprotstavi drugom muškarcu, rekao je Anel.

Sa majkom imam jako dobar odnos, podržavam je finansijski, tako da kada on kaže da me nije briga za roditelje je čista laž. To nije muškarac. On juri ljude do kojih mi je stalo svaki put kada se pojavi problem. Ne želim ulaziti u stvari koje su se dešavale kada sam bio mlađi, ali ako verujete u njegov intervju, možda biste trebali napraviti intervju i sa mojom majkom da vidite šta ona ima za reći o njemu kao osobi i kao ocu?

Grozne stvari je uradio osobama koje volim, ali o tome ne želim da govorim ovde. Postoji toliko mnogo razloga što sam prekinuo kontakt sa njim. Reći ćete “ali on ti je otac, život je kratak”? Verujte mi, pokušao sam mnogo puta da popravim stvari, da zaboravim šta je uradio i svaki put kada ispravim stvari, završimo opet na početku, a on se ne menja uopšte, čak ni najmanje. Bilo je mnogo prilika kada me je javno vređao i otkako sam se oženio i suprugom, što on radi samo da me ‘naljuti’ i ‘dobije reakciju’ od mene. Bez previše otkrivanja, dobio je novčanu ponudu i kuću u Italiji ako me ubedi da se pridružim agenciji koja radi sumnjive poslove i sve ‘ispod stola’. Ja kao čovek nikada ne bih učestvovao u nečemu takvom.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije