Foto: EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Posle samo samo 12 utakmica i jednog postignutog gola, Ivan Periลกiฤ‡ je iznenada napustio Hajduk. Kada je dolazio Ivan Periลกiฤ‡ je doฤekan emotivnim video-snimkom i velikm oฤekivanjima. Umesto borbe za titulu kako se oฤekivalo, Periลกiฤ‡ je samo ลกest meseci kasnije napustio klub. Legendarni hrvatski fudbaler je „digao sidro“i otiลกao iz kluba za koji navija od roฤ‘enja.

Foto: EPA/RONALD WITTEK

 

Hrvatski mediji piลกu ovih dana da odlazak Periลกiฤ‡a nema veze sa fudbalom. Oni piลกu da je jedini razlog seks afera koju je imao za vreme boravka u Hajduku.

Za vreme boravka u Hajduku Periลกiฤ‡ je odigrao samo 12 utakmica i postigao je jedan gol. Igre Ivana nisu bile na oฤekivanom nivou jer se vraฤ‡ao iz duลพe pauze i teลพe povrede. Niko nije verovao da ฤ‡e to biti sve kada je u pitanju njegov uฤinak u dresu โ€žbilihโ€œ.

Ugovor sa Hajdukom iz grada u kom je roฤ‘en parafirao je kao slobodan igraฤ 19. januara 2024. godine, da bi 30. avgusta iste godine usledio raskid saradnje.

Kako to obiฤno bude krenula su nagaฤ‘anja ลกta bi moglo da bude uzrok. Svi su mislili da je glavni razlog raskida trener ฤenaro Gatuzo. Meฤ‘utim svi bolji poznavaoci prilika u Hajduku su znali da se trener nebi tako lako odrekao usluga fudbalera kakav je Ivan Periลกiฤ‡.

FOTO: Tanjug/AP

Klupko je poฤelo da se odmotava. Periลกiฤ‡ je tokom boravka u Hajduku imao aferu sa popularnom pevaฤicom tvrde hrvatski mediji. Identitet pevaฤice joลก nisu otkrili.

Periลกiฤ‡eva supruga Josipa ฤim je ฤula za aferu napustila je Dalmaciju. Josipa je u vezi sa Ivanom joลก iz srednjoลกkolskih dana.

Jedan kraฤ‡i period Ivan se joลก zadrลพao u Splitu, reลกio papire sa Hajdukom pa je i sam napustio Split i Dalmaciju.

Periลกiฤ‡ joลก uvek nema klub. Mnogi ljubitelji fudbala veruju da je kratki boravak u Hajduku ujedno i kraj jedne viลกe nego uspeลกne karijere.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije