Najveći šmeker među teniserima. Smuvao novu devojku.

Foto: AP Photo/Pamela Smith

Najveći šmeker među teniserima je Grigor Dimitrov. Popularni Grišo godinama unazad poznat kao veliki zavodnik. Sve je počeo još 2008. godine. Od tog trenutka pa sve do sada popularni teniser je uvek imao atraktivne lepotice. Prati ga krilatica da češće menja devojke, nego što osvaja trofeje.

Instagram

Kako pišu svetski mediji Dimitrov ima novu devojku. To je Ekin Su Kalčuloglu, pobednica rijalitija Ostrvo ljubavi. Ekin-Su ima 29 godina. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Zajedno su bili u Londonu, Parizu i Monte Karlu. Zajedno su viđeni u Parizu kako zajedno šetaju. Svi se pitaju da li će turska glumica i manekenka, uspeti što druge lepotice nisu. Da li će ona smiriti popularnog Grišu.

Dok popularni Grišo uživa sa novom devojkom, da vas podsetimo zbog čega važi za najvećeg zavodnika među teniserima.

Foto: Instagram/romanatabak

Romana Tabak je bivša teniserka. Romana nije imala mnogo uspeha u karijeri. 2008. godine Dimitrov je osvojio juniorski Vimbldon, ali i njeno srce. Romana sada ima 33 godine i bavi se politikom. Romansa Grigora i Romane je kratko trajala. Ostali su dobri prijatelji i često možemo viditi Romanu u boksu Dimitrova kako prati njegove mečeve.

Foto: JULIAN FINNEY / Getty images / Profimedia

Posle Romane Dimitrov je bio u vezi sa sunarodnicom Simonom Stefanovom. Istovremeno dok je bio sa Simonom pisalo se da je imao imao aferu sa Serenom Vilijams. Serena Vilijams i Simona Stefanov nisu nikada potvrdili da su bili zajedno. Nikada nisu ni demantovali natpise u javnosti. Bile su to samo kratke afere pre nego što se Dimitrov prebacio na Šarapovu.

Foto:AP/Tanjug

Marija Šarapova i Dimitrov su bili jedan od najpoznatijih sportskih parova. Vezu su ozvaničili 2013. u Madridu. Dimitrov je Mariju muvao preko agenta. Na jednom turniru Dimitrov je poslao Mariji 500 ruža. Raskinuli su 2015. jer je Marija odlučila da se više fokusira na karijeru.

Foto:Tanjug/AP

Nikol Šercinger je bila naredna Grigorova ljubav. Trajala je četri godine. Grigor je svojevremeno u jednom intervjuu rekao da ga je Nikol vratila na pravi put posle potonuća koje je usledilo zbog raskida sa Šarapovom.

Printskrin: Instagram/lola_queen

Lolita Osmanova je ćerka ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova. Osmanov se nalazi među 100 najbogatijih ljudi sveta prema Forbsovoj listi. Lolita je pre veze sa Grigorom bila u braku sa bogatašem Gasparom Avdoljanom. Zanimljivo je da je svadba koštala čak 13 miliona dolara, a sama venčanica je koštala milion dolara. Na svadbi je između ostalih pevala i Lejdi Gaga. Bugarski mediji su pisali da su Grigor i Lolita bili zajedno i pre 2020. kada su zvanično priznali vezu.

 

Posle Lolite došla je seksipilna manekenka Madalina Geneu. Rumunka je pratila Bugarina na mnogim teniskim turnirima na kojima je učestvovao. Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta nije više zajedno. Atraktivna brineta je precrtala slavnog tenisera te ga otpisala sa par reči.
„Bio si samo trenutna zabava“.