Da li je ovo dokaz da je Iman Kelif muško?

Alžirka Iman Kelif je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Posle jedne fotografije sa Olimpijskih igara društvene mreže su ponovo eksplodirale. Koristinici mreže X dele fotografiju i tvrde da ona dokazuje da je Kelif muško!

Koristinici mreže X saglasni su u oceni da je ova fotografija jači dokaz Kelifinog pola nego bilo kakav biološki test!

Alžirska bokserka ima muške XY hromozome. Ona zbog toga ne bi smela ni u kakvoj varijanti da se takmiči sa ženama u borilačkom sportu. Ona je kažnjena od svetske bokserske organizacije ali to Olimpijski komitet ne zanima. Oni su dozvolili da se Imam Kelif takmiči i ona je ubedljivo osvojila zlatnu medalju.

Iman Kelif je zajedno sa svojim trenerom Muhamedom Al Šavom slavila osvajanje zlatne medalje. Tu je i nastala fotografija kako Muhamed nosi na ramenima Iman.

U Alžiru muškarac nikad ne bi nosio žemu na ramenima tvrde poznavaoci alžirske, odnosno arapske i muslimanske kulture. Oni tvrde da bi takvo ponašanje predstavljalo direktno sramoćenje muškarca.

Britanski influenser, Oli London je rođen kao muško. Jedno vreme deklasirao se kao nebinarna osoba. Posle nekoliko estetskih operacija kako bi postao žena prestao je da muči svoje telo i sad traži da ga svi oslovljavaju sa „on“. Oli London tvrdi:
-„Muškarac u Alžiru može ovako da nosi samo drugog muškarca, a nikad ne bi ovako nosio ženu i dodirivao njene gole butine! Ovo je dokaz! Ne treba vam biološki test, ovo je jači dokaz da je Iman Kelif muško“.

Ljude u Alžiru to ne zanima. Oni ni najmanje ne sumnjaju u Kelif. Zlatna olimpijska medalja slavila se u Alžiru do kasno u noć. Slavili su i muškarci i žene, paljene su baklje i klicalo se u čast Iman Kelif.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije