Aleksa je apsolutni hit u Parizu! Aleksa na putu ka NBA.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, koลกarkaลกi Srbije osvojili su bronzanu medalju. Aleksa Avramoviฤ‡ je na svakoj utakmici ostavio srce na terenu. Aleksa je apsolutni hit Olimpijskih igara u Parizu tokom celoig turnira.

Bivลกeg koลกarkaลกa Partizana korisnici druลกtvenih mreลพa izdvajaju kao najoriginalnijeg. Aleksa je postao jedan od omiljenih koลกarkaลกa Srbije, isto kao ลกto je to bilo i proลกle godine na Mundobasketu.

Aleksa je proglaลกen najboljim defanzivnim igraฤem Igara. Aleksa nije bio zaduลพen samo za odbranu i igru u napadu, Aleksa je bio zaduลพen i za dizanje adrenalina na terenu svojim zalaganjem veฤ‡ je imao obavezu i da se naลกali u slobodnim trenucima.

Posle utakmice ฤetvrtfinala protiv Australije usledilo je veliko slavlje koลกarkaลกa Srbije. Aleksa Avramoviฤ‡ se na emotivan naฤin obratio Jokiฤ‡u.
Volim te, bre – rekao je Aleksa svom saigraฤu.

Posle velike pobede Srbije nad Nemaฤkom na pitanje da li mu je ovo najvaลพniji dan u ลพivotu, rekao je:
Jedan od najvaลพnijih. Dan kad sam roฤ‘en mi je najsreฤ‡niji… Ne, dan kad sam oลพenio svoiju suprugu, to mi je najlepลกi dan u ลพivotu. Ovo je drugi.

Aleksa Avramoviฤ‡ je opet imao fantastiฤan turnir u dresu Srbije. Aleksa je ponovo muฤio redom NBA plejeve. Aleksa im nije dao da diลกu. To su primetili i NBA timovi! Aleksin menadลพer Miลกko Raลพnatoviฤ‡ se obratio javnosti i istakao da bi Avramoviฤ‡ umesto u CSKA iz Moskve mogao da ode u najjaฤu ligu sveta!

Ima vremena do 20. avgusta da se odluฤi.

Najnoviji postovi

Istraลพite Viลกe

Otkrijte ekskluzivne priฤe. Pridruลพite nam se!

Kategorije